Скільки варити картоплю для ідеального пюре і який сорт найкраще підійде - ділимося порадами

понеділок, 2 жовтень 2023, 18:39

Найпростіша страва з картоплі - смачне та ніжне пюре. Кулінари радять додавати в пюре молоко, сметану, якісне вершкове масло. А для більш пікантного смаку можна додавати часник, плавлений сир, пармезан, зелену цибулю, передають Патріоти України. Редак...

"Шуба" буде ще смачнішою: Один інгредієнт перетворить салат на фантастичну страву

понеділок, 2 жовтень 2023, 18:09

На календарі осінь і час сезонних страв. Одним із найпопулярніших сезонних салатів є оселедець під "Шубою". Його готували ще наші мами та бабусі. Рецептів приготування цієї страви існує дуже багато: одні кулінари виключають із салату певні інгредієнти,...

Пухкий кекс на кефірі. Смакота до чаю за 5 хвилин + час на випічку!

понеділок, 2 жовтень 2023, 17:08

Пухкий і дуже смачний кекс на кефірі, який готується буквально за 5 хвилин (не рахуючи час на випічку). За цим рецептом готувати дуже просто, так як змішати всі продукти можна навіть без міксера, передають Патріоти України. У глибоку миску додаємо яйця...

Просто замініть ковбасу на інші продукти: Як "освіжити" смак "Олів’є"

понеділок, 2 жовтень 2023, 10:10

Салат олів’є - традиційна страва на столах. Попри існування сотні інших рецептів крутих святкових салатів, ми все одно любимо поласувати саме олів’є, передають Патріоти України. Зазвичай олів’є готують зі стандартного набору інгредієнтів. Багато хто не...

Яку кашу не можна їсти щодня і чому - несподівана відповідь експертів

понеділок, 2 жовтень 2023, 9:57

Будь-яка каша є відмінним гарніром до м'ясних, рибних та овочевих страв. Фахівці рекомендують їсти крупи 2-3 рази на тиждень. Існує міф, що вранці потрібно обов'язково їсти вівсяну кашу, фахівці ж навпаки стверджують, що вранці потрібно їсти білкові пр...

30 грамiв горіхів творять дива: Чим корисний для організму цей дивовижний продукт

неділя, 1 жовтень 2023, 17:44

Горіхи - надзвичайно корисний для організму продукт, особливо волоські, як найпоширеніші в наших краях. Щоправда, багато їсти їх не слiд через велику калорійність - 30 грам цілком достатньо, радить кардіолог Наталія Циганкова, передають Патріоти Україн...

Чому квашена капуста стає м’якою і слизькою: Названо три помилки, яких не можна допускати

неділя, 1 жовтень 2023, 9:50

Квашена капуста - це не лише смачна, але й корисна страва. Квасять її переважно з додаванням моркви та розсолу. Однак, нерідко буває так, що у процесі зберігання страва стає м’якою та слизькою. Виявляється, що помилки припустилися ще на етапі готування...

Такої ніжної картоплі ви ще не куштували! Одна проста дія перетворить гарнір до невпізнаваності

неділя, 1 жовтень 2023, 7:16

Ідеальна варена картопля відрізняється ніжністю, розсипчастістю та наявністю приємного смаку. Для такого результату потрібно схитрувати на заключному етапі готування, пише Pixelinform, передають Патріоти України. Коли ви вже зняли картоплю з вогню і ви...