Секрет господинь! Як приготувати пшоняну кашу, щоб ніколи не гірчила і завжди була розсипчастою

субота, 21 вересень 2024, 5:40

Далеко не завжди смак пшоняної каші тішить кулінарів. передають Патріоти України. У деяких випадках страва виходить гіркою. Нерідко причиною появи неприємного смаку стає занадто тривале зберігання пшона. Втім, іноді просо, з якого готується пшоняна каш...

А ви це знали? Навіщо досвідчені господині вимочують картоплю перед варінням

п’ятниця, 20 вересень 2024, 18:10

Відварена картопля є одним із традиційних гарнірів, з яким ми вперше знайомимося у дитинстві, передають Патріоти України. Однак все частіше можна почути про те, що звичний коренеплід не відповідає принципам правильного харчування. Але досвідчені господ...

Є секрет! Як смажити печінку так, щоб вона була м’якою

п’ятниця, 20 вересень 2024, 17:12

Печінка стає твердою, якщо порушувати правила приготування, передають Патріоти України. За годину до початку приготування печінку потрібно замочити у воді. Деякі досвідчені кулінари спокійно замінюють воду на молоко, але смак від цього не страждає. Так...

А ви це знали? Навіщо під час варіння картоплі в шкірці додавати лимонний сік

п’ятниця, 20 вересень 2024, 16:08

Якщо ви хочете приготувати максимально смачну та корисну картоплю, то варто відварювати її прямо в шкірці, передають Патріоти України. Завдяки такому способу приготування всі вітаміни та поживні речовини залишаються на місці, а не вимиваються. Шкірка ...

Як приготувати тефтелі, щоб не розвалилися? Є маленька хитрість

п’ятниця, 20 вересень 2024, 15:07

Кожна господиня має свій секрет приготування смачних тефтелей. Однак не всі знають, як приготувати їх так, щоб вони не розвалювалися, передають Патріоти України. Насамперед варто звернути увагу на фарш. Саме від цього інгредієнта багато залежить. Не по...

Є секрет! Як зробити борщ насиченого червоного кольору

п’ятниця, 20 вересень 2024, 11:12

Не секрет, що страви в кафе та ресторанах відрізняються за смаком та виглядом від домашніх, передають Патріоти України. У вік Інтернету всі секрети громадського харчування приготування страв вже не секрети. Як же приготувати борщ яскраво-червоного коль...

Скільки води потрібно налити в плов? Названо помилки недосвідчених господинь

п’ятниця, 20 вересень 2024, 10:05

Однією з головних умов приготування смачного плову є правильне співвідношення води та рису, передають Патріоти України. При надлишку рідини страва вийде в’язкою і занадто клейкою. Отримати задоволення від такої трапези буде складно. Якщо води буде зана...

Секрет господинь! Що додати в сирники - борошно чи манку, щоб вони були пишними та ніжними

п’ятниця, 20 вересень 2024, 9:04

Існує чимало рецептів, в основі яких використовується не борошно, а манка. Обидва інгредієнти виробляються з одного злаку, а тому мають схожі властивості, передають Патріоти України. Деяким господиням до вподоби використовувати манку для приготування с...