Далеко не завжди смак пшоняної каші тішить кулінарів. передають Патріоти України. У деяких випадках страва виходить гіркою. Нерідко причиною появи неприємного смаку стає занадто тривале зберігання пшона. Втім, іноді просо, з якого готується пшоняна каш...
Відварена картопля є одним із традиційних гарнірів, з яким ми вперше знайомимося у дитинстві, передають Патріоти України. Однак все частіше можна почути про те, що звичний коренеплід не відповідає принципам правильного харчування. Але досвідчені господ...
Печінка стає твердою, якщо порушувати правила приготування, передають Патріоти України. За годину до початку приготування печінку потрібно замочити у воді. Деякі досвідчені кулінари спокійно замінюють воду на молоко, але смак від цього не страждає. Так...
Якщо ви хочете приготувати максимально смачну та корисну картоплю, то варто відварювати її прямо в шкірці, передають Патріоти України. Завдяки такому способу приготування всі вітаміни та поживні речовини залишаються на місці, а не вимиваються. Шкірка ...
Кожна господиня має свій секрет приготування смачних тефтелей. Однак не всі знають, як приготувати їх так, щоб вони не розвалювалися, передають Патріоти України. Насамперед варто звернути увагу на фарш. Саме від цього інгредієнта багато залежить. Не по...
Не секрет, що страви в кафе та ресторанах відрізняються за смаком та виглядом від домашніх, передають Патріоти України. У вік Інтернету всі секрети громадського харчування приготування страв вже не секрети. Як же приготувати борщ яскраво-червоного коль...
Однією з головних умов приготування смачного плову є правильне співвідношення води та рису, передають Патріоти України. При надлишку рідини страва вийде в’язкою і занадто клейкою. Отримати задоволення від такої трапези буде складно. Якщо води буде зана...
Існує чимало рецептів, в основі яких використовується не борошно, а манка. Обидва інгредієнти виробляються з одного злаку, а тому мають схожі властивості, передають Патріоти України. Деяким господиням до вподоби використовувати манку для приготування с...