Уроки з Конгресу

Пізнє, але критично важливе рішення Палати представників Конгресу означає, що тисячі і тисячі найкращих синів і дочок України залишаться живі, а загарбницькі плани путіна підуть прахом.

За Сенатом, а тим більше Білим домом справа не стане.

А в Україні з ситуації треба винести серйозний урок: переконувати союзників треба усім разом. Спроби «обійтись без Порошенка», «показати дипломатію Голови ВР» чи «прибрати зайвих експертів, щоб не плутались у ногах у профі з влади» – надто дорого обходяться Україні.

Якщо ж президентський офіс думає про рейтинги, то краще хай про перемогу подумає. Бо без неї рейтинги сенсу не матимуть. А Перемозі сприятиме єдність у діях. Міазми ж ненависті від лайнометів серед «слуг» і владних телеграм-каналів Перемозі лише шкодять. Як і довірі до влади.

Зараз – час і гарна нагода схаменутись.

Подумайте над цим, поки Україна видихнула з полегшенням.

Опублікував: Ростислав Павленко

Інші публікації автора

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....