Шоу фріків

Попри смертельні загрози для країни у війні і необхідність негайних системних змін у країні, президентський офіс уперто повертається до «полювання на відьом» і імітації діяльності
У інформаційний простір з безумною наполегливістю ллється треш.

То Безугла реєструє проект, що всі, хто не отримав спецдозволу працювати для України – злочинець і має іти на довічне.

При цьому сайт ТСН – для всіх, хто сумнівався – згадує при цьому випадки перешкоджання закордонним відрядженням Петра Порошенка.
То Василевська-Смаглюк, відома атакою на «антиколомойський» закон (який наполегливо просили ухвалити європейські партнери), а потім закликом до мешканців Бучі сидіти вдома попри російське вторгнення – нафантазувала «образу» з боку того ж таки Петра Порошенка. І кинулась вимагати… його відсторонення від засідань ВР.
При тому, що звільнення з посади в безпековому комітеті тієї ж Безуглої, наприклад, керівництво ВР вперто не хоче ставити на голосування.
У президентського офісу манери незламні.
Коли весь демократичний світ волав, попереджаючи про небезпеку російського повномасштабного вторгнення – вони переймались потугами «посадити Порошенка».


Облажались


Нині, коли окупанти посилили терор і готуються кинути свіжі маси мобілізованих на прорив – вони не займаються фортифікацією, мобілізацією і роботою на отримання допомоги. Їм головне – знову сфокусувати увагу на «боротьбу з Порошенком».
Мабуть, це якось тішить Зеленського – і дозволяє розраджувати його від «важких роздумів і рішень». І налагоджувати схеми.
Але країна не може чекати. Часу на божевільні шоу немає.
Невдовзі падіння рейтингів може знов виявитися далеко не найбільшою загрозою.

Однак шоу фріків триває…

Опублікував: Ростислав Павленко

Інші публікації автора

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....