Про ретроградний Меркурій

Новоузаконений радник Зеленського з комунікацій Литвин спростовує інформацію німецького видання Bild про те, ніби план закінчення війни від Зеленського містить згоду на «заморозку» конфлікту.

Ну, якщо ви кажете, що не містить – то, може, й не містить. Але непогано б його було спершу показати українцям. Щоб потім не кивати на партнерів – начебто це вони щось змусили включити.

Бо Литвин різними заявами відомий. Зокрема, що «нам армія непотрібна». Тож бажано було б пересвідчитись у щирості зелених.

Ну і як же без відпрацювання теми «поганих папєрєднікав». Каже Литвин, що «Мінськ-3 росіянам ніхто не подарує».

Враховуючи, що команда, в якій працює Литвин, власне й зламала обидві підпори Мінська, які стримували путіна від ескалації (а саме: міжнародну солідарність і переозброєння армії, зокрема ракетними та артилерійськими системами) – не зеленим дорікати комусь Мінськом. А про їхню підготовку України до повномасштабної війни ще буде час поговорити – після закінчення війни.

Владі варто б сконцентруватись на тому, щоб війна закінчилась українською Перемогою. Бо іншого варіанту українці не сприймуть. Скільки б не кивали на Банковій чи на Порошенка, чи на Байдена, чи на Меркурій ретроградний.


Опублікував: Ростислав Павленко

Інші публікації автора

Про ретроградний Меркурій

неділя, 15 вересень 2024, 18:08

Новоузаконений радник Зеленського з комунікацій Литвин спростовує інформацію німецького видання Bild про те, ніби план закінчення війни від Зеленського містить згоду на «заморозку» конфлікту.Ну, якщо ви кажете, що не містить – то, може, й не містить. А...

Колоніальна війна: Як Україні перемогти?

неділя, 15 вересень 2024, 8:20

Війна – це процес, дуже залежний від особливостей її учасників. За що вони воюють, чим і як визначають цілі, як формулюють умови перемоги і т.ін. – усе це похідне від вірувань, внутрішніх процесів і особливостей сторін.Відповідно, перемогти можна, якщо...