Інновації, що рятують

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі.

Знов загибель мирних людей. Надто частими є такі повідомлення.
Пріоритетом у отриманні і створенні засобів ураження і електронної боротьби має стати знищення чи відведення ворожих ракет, дронів і бомб, збиття носіїв, а також завдання ударів по базах, аеродромах і засобах виробництва.
Новини про збиття російського Ту-22, перспективи постачання засобів ППО і нарешті літаків F16, вітчизняні розробки дронів та революційно нових систем РЕБ (штибу «Ай Петрі» (на фото), нещодавно наданих у війська Петром Порошенком)- все це показує, що пріоритет досяжний.

Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам.


Ай-Петрі СВ — перспективний український комплекс радіоелектронної боротьби (РЕБ). Розроблений українською компанією, без фінансування з боку держави. Інвестиції в сумі близько 150 мільйонів гривень зробив П.Порошенко. Комплекс призначений для виявлення та придушення роботи безпілотних літальних апаратів (БПЛА). Є позитивні результати в нейтралізації керованих авіабомб (КАБ).

Опублікував: Ростислав Павленко

Інші публікації автора

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....