Ширма і суть

Черговий «умиротворюючий» вислів римського Папи, який Reuters поширили з інтервʼю місячної давнини, нагадав про важливість відділяти суть від нашарувань, які її прикривають. Власне, «зерно від полови», що мало б бути зрозуміле понтифіку.

Бо навіть розʼяснення Ватикану – мовляв, Папа мав на увазі не капітуляцію, а переговори – насправді ситуацію не рятує.

Один з наративів російської пропаганди на Заході – мовляв, ми хочемо миру, а українців злий Захід (англосакси, масони, рептилоїди – обрати за смаком аудиторії) змушує воювати.

Закликати до переговорів українців – це слідувати в річищі цієї пропаганди. При тому, ще й ігноруючи правду (а це ж наче неприпустимо для священника). Бо правда в тому, що росія напала на Україну в реалізації загарбницьких марень свого керівництва, підтримуваних міфологією, згодованою масам і чудово ними засвоєною.
У кремлі вважають, що «виправляють кривизну історії». Вони лізтимуть, доки їх не зупинять. Власне, путін ще восени 2021 року оголосив світу ультиматум – НАТО має забратися за межу 1997 року. Поки що. Це -–заявлена мета на найближчі роки.
Будь-які здобутки на цьому шляху росія перетворюватиме на ресурс подальшої експансії. А для підкорених народів це означатиме колонізацію і знищення. Страждання не для Спасіння, а до загибелі із злої волі загарбника.
Самозрозумілі для нас речі треба знову і знов, усіма способами, доносити до західних еліт і суспільств. Тільки так можна зірвати ширму, якою московити та ініційовані ними силуються прикрити правду.
Вже Європарламент у багато цитованому останнім часом 42 пункті Резолюції на підтримку України буквально благає українську владу використовувати для цього всі можливості.

Бо якщо на Заході восторжествує думка, яку проводить нині Папа – за кордон декому самовпевненому втекти можна й не встигнути.



Опублікував: Ростислав Павленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

План "Потужні потуги"

неділя, 1 вересень 2024, 9:51

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...

Час дієвих рішень

вівторок, 13 серпень 2024, 11:49

Для порятунку країни треба рішучі дії - а не видимість дій. Дедалі частіше говорять, що війна з росією триватиме до виснаження. Героїчні рейди, наукові винаходи – усе це посилює наші позиції. Але Перемога – не завтра. Щоб виснажилась росія, Україні тре...