Про фортифікації в "марафоні" і реальність

Слідом за американською, і німецька преса (за даними супутникових знімків) звертає увагу на слабкість українських фортифікаційних споруд. Як-от Der Spiegel, використано для ілюстрації:

На жаль, наші відвідини деяких із них підтверджують глибину проблеми.

Владі б не фейки і «телеграми ненависті» про «Євросолідарність» поширювати – а забезпечити наших захисників належними оборонними спорудами. Бо недбальство і крадівництво на війні погано закінчуються.

“Слуги» і влада в цілому поводяться так, наче в них досі 73% підтримки і безумовний рейтинг очікування чуда. Тому вважають, що можуть брехати, знецінювати, вигадувати – і все зійде з рук.

Але це просто не так: ні перше, ні друге.

Коли прийде розуміння реалій – буде легше всім. Бо якщо ні – то розуміння все одно прийде. Але через інше місце і ціною, яку сплатять не вони.

Однак тоді буде справедливо запитати за цю ціну саме з них.

Опублікував: Ростислав Павленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...

Зміна позиції: Курс на переговори? Саме тому Безугла змішує з брудом військове керівництво держави?

четвер, 25 липень 2024, 10:00

Телеграм-канали повідомляють, ніби Дмитро Кулеба, міністр закордонних справ України, заявив про готовність української сторони вести переговори із російською стороною. . А як же рішення РНБО, Указ Президента Зеленського, Постанови Верховної Ради, зреш...