​“Мені здається, нікому в Києві правда не потрібна"

Ці слова бійця одного з підрозділів, що прикривають кордон із ордою це чи не найсильніше враження від поїздки з колегами до кількох таких підрозділів.

Разом із Іриною Геращенко, Вікторією Сюмар, Володимиром Ар'євим і Артуром Герасимовим виїздили з інспекцією фортифікацій на позиції, зʼясовували, що потрібно нашим захисникам, аби завершити належну фортифікацію і захистити наших воїнів.
Попри бравурні заяви влади тут чимало роботи.
Щоб її пришвидчити, вимагаємо створення ТСК у Верховній Раді для нагляду за роботами з фортифікації.

Бо без нагляду якось виходить не дуже. А укрпілення - це життя і здоровʼя захисників

Ситуація така, що знов потрібно єднати всі сили.
Ділити, зокрема, депутатів на «правильних» і «неправильних» злочин і нехтування можливостями.
Замість тисяч слів про єдність влада краще б не чинила перешкоди «Європейській Солідарності» відвідувати військових, а військових не репресувала за такі зустрічі.

Бо «абайдьомся бєз вас» не працює. Не обійдетесь.

Опублікував: Ростислав Павленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

План "Потужні потуги"

неділя, 1 вересень 2024, 9:51

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...

Час дієвих рішень

вівторок, 13 серпень 2024, 11:49

Для порятунку країни треба рішучі дії - а не видимість дій. Дедалі частіше говорять, що війна з росією триватиме до виснаження. Героїчні рейди, наукові винаходи – усе це посилює наші позиції. Але Перемога – не завтра. Щоб виснажилась росія, Україні тре...