Несуться до прірви

Коли політики з авторитарними замашками вирішують стати «великими диктаторами», вони мають памʼятати: це шлях, який вимагає чималого хисту.

Бажання, хитрості, підлості і жорстокості – мало. Суспільство чинить спротив. Якщо не вмієш подолати – зупинись і відмовся від злочину.

Це колись зрозумів Кучма – і спокійно живе, спостерігаючи, як памʼять про нього світлішає з року в рік.

Цього не зрозумів янукович – і залишиться в історії гнусним зрадником, кривавим злочинцем, якого проклинатимуть покоління і покоління українців.

Цього не бажають зрозуміти і Зеленський з Єрмаком. Чи то боячись «вагнергейту», чи бажаючи показати свою силу – вони затялись боротися з Романом Червінським. Але сама ця боротьба викликає до спротиву сили, які їм не подолати. Впираючись у бажанні контролювати все корисне і нищити все незгодне, вони несуться до прірви.

Нам усім разом ще доведеться зробити все необхідне, щоб у цю прірву вони не затягнули всю країну.

Але тут в українців уже чимало досвіду.


Опублікував: Ростислав Павленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

План "Потужні потуги"

неділя, 1 вересень 2024, 9:51

До чергового плану Володимира Зеленського, озвученого ним під час прес-конференції, важко висувати критичні зауваження. І не тому, що, як відповів Президент журналістам, критика – це коли "спустили "темники" чи "хтось замовив критику команди Офісу през...

Час дієвих рішень

вівторок, 13 серпень 2024, 11:49

Для порятунку країни треба рішучі дії - а не видимість дій. Дедалі частіше говорять, що війна з росією триватиме до виснаження. Героїчні рейди, наукові винаходи – усе це посилює наші позиції. Але Перемога – не завтра. Щоб виснажилась росія, Україні тре...